Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Haarlemmertrekvaart 33
2343JC Oegstgeest
Nederland

071-3010360

Kinderartsen

Regina van Ommen:

“Na mijn opleiding geneeskunde in Rotterdam heb ik mij gespecialiseerd tot kinderarts. Deze opleiding heb ik gevolgd in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en in het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. 

Na het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft heb ik van 2000 tot 2017 als kinderarts gewerkt in het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer. Samen met 7 collega’s vormden wij in dit ziekenhuis de vakgroep Kindergeneeskunde. In het Lange Land Ziekenhuis worden de meest voorkomende problemen en ziektes bij kinderen behandeld. Vanaf 2017 werk ik tevens als kinderarts bij GGZ instelling Focuz.

In mijn functie als kinderarts in het Lange Land Ziekenhuis heb ik mij op verschillende terreinen verder verdiept. Hierbij gaat het onder andere om specifieke adoptieproblematiek, diabetes en ADHD. 
Voor mij is de grootste drijfveer in mijn werk het kunnen omgaan met en helpen van kinderen. Hun spontaniteit en eerlijkheid blijven ontroeren. Het is elke keer een mooie uitdaging om de kinderen te helpen door goed naar hen te luisteren en daardoor te komen tot een juiste behandeling. “

 

Lidmaatschappen:
Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde
Lid sectie sociale pediatrie

(BIG; 49041688701 / AGB: 03016996)


YVETTE HEIJNEN:

“Na mijn opleiding geneeskunde in Maastricht heb ik mij tot kinderarts gespecialiseerd in het Emma kinderziekenhuis in Amsterdam en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's‑Hertogenbosch.
Ik ben als kinderarts begonnen met waarnemen: Tergooiziekenhuizen in Blaricum, de Isala Klinieken in Zwolle met als aandachtsgebied kinderlongziekten en neonatologie.
Na een periode in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem te hebben gewerkt ben ik sinds augustus 2008 met veel plezier werkzaam in ’t Lange Land Ziekenhuis te Zoetermeer. In het Lange Land Ziekenhuis ben ik mij, naast de algemene kindergeneeskunde, meer gaan verdiepen in kinderlongziekten, obesitas en ADHD. 

Vaak kun je als medisch specialist al heel veel doen door een luisterend oor te bieden en aandacht te geven aan het kind en zijn of haar ouders. Het is heerlijk om een verlegen kind toch op zijn of haar gemak te stellen door humor en aandacht. Juist daarom is de praktijk “de kinderdokters” ontstaan om zo adequate zorg buiten het ziekenhuis te kunnen leveren. “

 

Lidmaatschappen:
Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde
lid Sectie kinderlongziekten
lid Sectie endocrinologie
secretaris werkgroep obesitas kinderen

(BIG: 49045326601 / AGB:03046220)